Home Contact Us Terms & Conditions
Cryolipo II print this page email this page

Η νέα επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία για μείωση του τοπικού πάχους!


 
Τι είναι η Κρυολιπόλυση με το CRYOLIPOII
Η Κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού λίπους. Βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευόμενα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια. To CRYOLIPOII του εργοστασιακού κολοσσού της  CLASSYS είναι το πρώτο στην Κύπρο σύστημα κρυολιπόλυσης, το οποίο εφαρμόζεται στις περισσότερες περιοχές του σώματος όπως κοιλιά, ψωμάκια, προσαγωγούς, μπράτσα, μηρούς ακόμη και γόνατα σε αντίθεση με παλιότερες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στην κοιλιά και στα ψωμάκια και σε μικρές μάλιστα επιφάνειες.

Πως γίνεται η θεραπεία;
Στην αρχή θα μετρήσουμε την περιοχή που μας ενδιαφέρει και θα βγάλουμε φωτογραφίες προκειμένου να μπορούμε να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα. Αρχικά τοποθετούμε ένα ειδικό φύλλο εμποτισμένο με νερό και γλυκερίνη πάνω στην επιφάνεια που πρόκειται να κάνουμε θεραπεία. Και στην συνέχεια τοποθετούμε τις δύο ειδικές  χειρολαβές  με  applicator πάνω στην προβληματική περιοχή. Οι ειδικές κεφαλές του CRYOLIPOII που εφαρμόζονται στο σώμα φέρουν ειδικούς αισθητήρες, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται σταθερή και απόλυτα ελεγχόμενη. Αυτές οι χειρολαβές καλύπτουν πολύ μεγάλο μέρος της περιοχής της κοιλιάς σε αντίθεση με παλιότερες τεχνολογίες που κάλυπταν μικρότερη επιφάνεια. Κατόπιν με την βοήθεια ήπιας αναρρόφησης προσκολλάτε στον λιπώδη ιστό.
Δεν χρειάζεται να αναρροφήσουμε δυνατά όπως τα παλιότερα συτήματα κρυολιπόλυσης. Με την νέα τεχνολογία compressor έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε ακριβή και ομοιογενή ψύξη σε όλο το εμβαδόν των χειρολαβών και όχι μόνο με μια  πλάκα  που χρησιμοποιούσαν  παλιότερες τεχνολογίες.

Είναι ασφαλής μέθοδος;
Ένα τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής το Χάρβαντ μετά από εκτεταμένες μελέτες κατέληξε ότι η λιπογλυπτική με την βοήθεια της κρυολιπόλυσης που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική, αποτελεί ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού λίπους , χωρίς παρενέργειες. Η μέθοδος έχει πάρει επίσημα έγκριση από το FDA.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία αυτή;

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτα τους και συγκεκριμένα όσοι ακολουθούν μεσογειακή διατροφή ,δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους . Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με τοπικό λίπος που ακόμα και μετά από εκτεταμένη δίαιτα και γυμναστική επιμένει. Επίσης απευθύνεται σε παχύσαρκα άτομα που βρίσκονται σε διαδικασία απώλειας βάρους και θέλουν να επιταχύνουν την διαδικασία αυτή

Πότε αρχίζει να βλέπει αποτέλεσμα ο ασθενής και τι ακριβώς περιμένει;
Ο ασθενής αρχίζει να βλέπει εμφανή μείωση λίπους μετά από δυο με τρεις εβδομάδες και ολοκληρώνεται το αποτέλεσμα σε 3 μήνες. ο κατεστραμμένος λιπώδης ιστός αποπίπτει και παροχετεύεται στο διάστημα αυτό χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό. Υπάρχουν πολλές μελέτες που το υποστηρίζουν. Το αποτέλεσμα μετριέται και τις περισσότερες φορές μας οδηγεί σε ένα με δύο νούμερα μικρότερα ρούχα. Το CRYOLIPO II υπόσχεται από 2,5 έως 5 cm μικρότερη περιφέρεια με μία μόνο συνεδρία και σε μία μόνο περιοχή εφαρμογής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Με δεδομένο τις δυο μεγάλες  κεφαλές που διαθέτει το CRYOLIPO II, είναι ικανό να ψύξει αποτελεσματικά μεγάλη περιοχή της κοιλιάς σε μία μόνο συνεδρία. O ασθενής μπορεί να επαναλάβει την θεραπεία αν χρειαστεί στο ίδιο σημείο μετά από 3 μήνες.

Η θεραπεία γίνεται στο Dionysiou beauty spa; Χρειάζεται αναισθησία;  
Γίνεται σε ειδικά διαρρυθμισμένη αίθουσα του Dionysiou beauty spa από επαγγελματία φυσιοθεραπεύτρια χωρίς αναισθησία. Οι περισσότεροι ασθενείς Βρίσκουν την εφαρμογή ανώδυνη και αρκετά ευχάριστη. Αρχικά νιώθουν μια ελαφριά αίσθηση κρύου η οποία εξαφανίζεται μέσα σε 10 λεπτά. Μετά από αυτό νιώθει τόσο άνετα με την θεραπεία αφού μπορεί και να κοιμηθεί. Αμέσως μετά την θεραπεία επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανέναν περιορισμό

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Η διάρκεια κυμαίνεται από 60 έως 90 λεπτά ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Υπάρχουν παρενέργειες;
Αμέσως μετά την εφαρμογή υπάρχει μια αίσθηση ψύχους στην περιοχή η οποία εξαφανίζεται μέσα σε μερικά λεπτά. Μία ήπια ερυθρότητα μπορεί να παραμείνει 2-3 ώρες. Σπάνια αναφέρονται μουδιάσματα και  μελανιές στην περιοχή που υποχωρεί σε 2-3 εβδομάδες. Ενώ σπάνια βλέπουμε με την νέα αυτή τεχνολογία compressor εκχυμώσεις λόγω της ήπιας αναρρόφησης σε αντίθεση με παλιότερες τεχνολογίες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης;
Το αποτέλεσμα είναι οριστικό. Στην περιοχή που θεραπεύσαμε καταστρέφεται μόνιμα έως και 50% του τοπικού λίπους. Με την νέα αυτή τεχνολογία compressor το σύστημα φθάνει να έχει απόδοση 90% και όχι 10% που είχαν παλιότερα συστήματα. Το αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται από το αν ο ασθενής πάψει να γυμνάζεται , αν πάρει κιλά ή αν αλλάξει διατροφή.

Επιπλέον το συγκεκριμένο σύστημα είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού δεν χρησιμοποιεί ψυκτικά υγρά και φρέον.    

Προσοχή στις απομιμήσεις της κρυολιπόλυσης
Όλες οι κρυολιπολύσεις που διαφημίζονται δεν είναι ίδιες. Η συσκευή CRYOLIPOII του εργοστασιακού  κολοσσού της CLASSYS που διαθέτουμε έχει τις πιστοποιήσεις, τις πολυάριθμες μελέτες και τη συσσωρευμένη εμπειρία.

• Αφαίρεση τοπικού λίπους χωρίς χειρουργείο
• Κρυολιπόλυση! Διώξε το τοπικό πάχος από τα δύσκολα

©2011, Dionysiou Beauty Spa Ltd  |  Privacy Policy Design & Development by BDigital  |  Powered by WebStudio